Cele mai vândute

Aparate de muls

Aparate de muls

Folosirea utilajelor moderne de tip aparate de muls confera rapiditate si eficienta operatiei de mulgere, fara a rani ugerul, atunci cand sunt instalate corect, intretinute in conditii de operare excelente si utilizate in mod corespunzator. O astfel de masina indeplineste doua functii de baza: deschiderea canalelor de lapte prin utilizarea unui vid partial, permitand laptelui sa curga din uger in recipientul de primire, si masarea tetinei pentru a impiedica congestia sangelui. Magazinul nostru pune la dispozitia fermierilor o gama variata de astfel de dispozitive, la preturi speciale si oferte unice.

Aparate de muls - avantajele utilizarii

Avantajele utilizarii acestor dispozitive sunt recunoscute acum de toti crescatorii de animale, de aceea sunt achizitionate de catre ei in vederea rentabilizarii si eficientizarii muncii lor. Printr-o procedura rafinata, ugerul animalelor este corect pregatit, iar tetinele sunt curatate in mod individual si dezinfectate. In plus, starea de sanatate a vacilor cunoaste o imbunatatire neta, crescand nivelul de lactatie si chiar performanta reproductiva. Animalele devin mai calme, mai putin stresate, ceea ce duce la cresterea randamentului. Prin introducerea de aparate de muls in activitatea unei ferme, munca devine mult mai usoara, mai rapid efectuata, iar mediul de lucru este mai placut si mai curat, realizandu-se o productie ridicata de lapte, cu costuri scazute.

Modele de aparate de muls

In magazinul nostru veti gasi modele de astfel de aparate, care sunt capabile sa mulga circa 15-20 de vaci pe ora, perfecte pentru fermele zootehnice, dar si pentru micii utilizatori. Mulgatoarele EMT 2+2, de exemplu, au doua posturi de mulgere si bidoane cu o capacitate de 30 de litri. Pot fi alimentate de la o tensiune de 220 V, avand un motor de 0,75 CP. Daca aveti o ferma mai mica sau pur si simplu doriti sa folositi un astfel de echipament in gospodaria proprie, va propunem modelul EMT 1+1A, care are o productivitate de 8 pana la 10 vaci pe ora, un post de mulgere si un bidon din aluminiu de 30 de litri. Mai este dotat cu o pompa de vid uscata, cu pulsator pneumatic. Modelul EMT 2+1G este un aparat pentru muls oi si capre, cu doua posturi pentru muls si doua bidoane de 30 de litri.Afişare 1 - 24 din 49 (3 pagini)