Termeni de utilizare

Utilizarea site-ului de comert electronic www.generalpowertools.ro implica acceptrea prezentilor termeni si conditii.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare stransa cu producatorii si reprezentantii marcilor respective in Romania.
Din acest motiv, S.C Rodal Proffesional s.r.l  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
Fiind de acord cu acesti Termeni si  Conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.
Caracteristicile produselor prezentate pe acest site sunt preluate si puse la dispozitie de producatori, furnizori iar S.C Rodal Professional s.r.l  nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil.
In cazul epuizarii stocului reprezentantul Rodal Professional va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator,consumator.
S.CRodal Professional s.r.l  nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor
Toate comenzile vor fi prelucrate in ordinea preluarii lor.Datorita fluxului foarte mare de comenzi stocurile se modifica in permanenta iar actualizarea stocului poate dura intre 1 ora si 10 zile in functie de hostes, google, server, colaboratori, clientri, browswer inclusiv de setarile clientului,consumator.
SC Rodal Professional SRL isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere isi rezerva dreptul de a modifica atât continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.
Cititi cu atentie disponibilitatea produselor inainte de a lansa comanda si specificati daca doriti sa asteptati sa va comandam produsul extern.Comenzile externe dureaza intre 30 de zile si 90 de zile.Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinele noastre se incadreaza intre 2 si 14 zile.
din momentul inregistrarii comenzii.Comenzile sant prelucrate in ordinea in care sant primite.
Termenul de returnare al produsului este de 10 zile fara invocarea niciunui motiv singurele costuri care se percep sant cele de returnarea produsului si cad in sarcina consumatorului conform Legiinr 130/2000capitolul 2 Articolul 7.
Produsele trebuiesc returnate in ambalajul original fara zgarieturi sau defecte impreuna cu certificatul de garantie, factura, chitanta, documentatia produsului.
SC Rodal Professional SRL  nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv SC Rodal Professional SRL  isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului sau daca stocul se epuizeaza pana la prelucrarea comenzii.
Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.
Ne rezervam dreptul sa refuzam clientii al caror comportament si limbaj este agresiv si inadecvat.
Ne rezervam dreptul sa nerecuperam taxele si contravaloarea transportului,amiabil sau pe cai legale,in cazul in care clientul refuza coletul din motive personale si nu din vina noastra.
Necomunicarea de catre client a tuturor informatiilor,cererilor,rugaminti (exemplu :deschiderea coletului,ora de livrare,ziua de livrare) lucruri care duc la refuzul coletului sau la returnarea coletului , sau orice problema din vina clientului va duce automat la suportarea tuturor cheltuielilor de transport si alte taxe de catre client. Neplata cheltuielilor de transport si taxelor de catre client ne rezerva dreptul de a ne recupera drepturile pe cai legale conform Ordonantei nr.130/2000
Cititi cu atentie disponibilitatea produselor inainte de a lansa comanda si specificati daca doriti sa asteptati sa va comandam produsul extern.Comenzile externe dureaza intre 30 de zile si 90 de zile.
Ne rezervam dreptul ca pentru unele produse in functie de cantitate, termen de livrare, greutate, distanta,produse in garantie etc sa oferim transport gratuit
Pretul transportului este stabilit de comun acord cu clientul telefonic sau in scris.Necomunicarea pretului in scris sau telefonic se considera ca aceptarea transportului gratuit
Necomunicarea de catre client a tuturor informatiilor,cererilor,rugaminti (exemplu :deschiderea coletului,ora de livrare,ziua de livrare) lucruri care duc la refuzul coletului sau la returnarea coletului , sau orice problema din vina clientului va duce automat la suportarea tuturor cheltuielilor de transport si alte taxe de catre client.
Neplata cheltuielilor de transport si a taxelor de catre client ne rezerva dreptul de a ne recupera drepturile pe cai legale conform legii
Termenii şi Condiţiile de utilizare a site-ului pot fi schimbate în orice moment de către Administrator, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor acestuia.
Nu raspundem pentru erorile prezentate pe alte site-uri legate de text , pret, fotografii si informatii de identificare.
Modificarile de preturi si detalii se efectueaza in maxim 48 de ore fara anunt in prealabil si nu constituie obligativitate contractuala.
In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele Bancii respective iar General Power Tools nu solicita si nu poate stoca nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra

POLITICA DE RETUR
Returnarea produselor se poate face in urmatoarele cazuri:
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, trebuie sa ne anuntati in cel mai scurt pentru a returna si inlocui
produsul cu cel comandat. Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre SC Rodal Professional SRL
Daca marfa livrata prezinta deteriorari vizibile
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea
unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele achizitionate de la firma SC Rodal Professional SRL
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu
etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Daca marfa comandata este returnata si prezinta urmatoarele defecte:
zgariata, lovita, murdara, taiata, crapata sau cu urme de lovituri, accesorii lipsa sau piese
ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi
diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.
La optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de
zile de la retur.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de
comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 alin 1si alin. 2.
In conformitate cu prevederile O.G. 130/2000, art. 10 clientul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte:
contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu
pot fi controlate de comerciant;
contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct
personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.
Nu se pot returna in nici o situatie produsele a caror ambalaje au fost desfacute,folosite si murdare in urma folosirii.In
urma folosiiri.Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte.
Nu se primesc retur produsele care la livrarea personala erau in stare perfecta de functionare si intacte.
De asemenea, nu se primesc la retur urmatoarele produse:
Produse la metru, taiate, decupate;
Scule folosite,prafuite,sparte sau zgariate.
Vopsea mixata colorata;
Produse lemnoase prelucrate (debitate, cantuite);
Produse deteriorate si neacoperite de garantie;
Produse pe comanda speciala.
Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen de 30 de zile de la data depunerii actelor necesare la sediul
nostru sau pe e-mail (informatii contact) si trebuie sa cuprinda urmatoarele documente: Cererea pentru denuntare
unilaterala a contractului, cu datele complete ale persoanei care face denuntarea, semnata si datata, date despre produsul
returnat si motivul returnarii; factura in original, certificatul de garantie in original (unde este cazul) si copie dupa
cartea de identitate a persoanei care apare pe factura ca beneficiar.
Eventuale nelamuriri si reclamatii
In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe site-urile SC Rodal Professional SRL va rugam sa expediati un mail in acest sens pe adresa office@generalpowertools.ro in care sa mentionati cat mai multe detalii in baza carora sa putem procesa mesajul dumneavoastra. Este foarte important sa va specificati numele complet si corect, data si metoda de livrare, precum si datele de contact.

Drepturile de returnare se vor efectua conform Lege nr. 449/2003
din 12/11/2003
Versiune actualizata la data de 27/12/2008 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora.
Clientul are dreptul, conform legii, de a returna produsele fara un motiv intemeiat insa cheltielile de transport vor fi suportate de catre client conform legii Ordonanţă de urgenţă nr.
34/2014

Pentru informatii, suport, reclamatii, comenzi sau opinii ne puteti contacta la adresa
office@generalpowertools.ro
sau adresati-va la protectia consumatorului
Telefon 021.9551 sau accesati site-ul http://www.anpc.gov.ro/